Scheppersinstituut Wetteren

IMG 1376 Large Op woensdag 27 februari namen de scholieren deel aan het Oost-Vlaams kampioenschap minivoetbal. Onze Scheppersploeg, bestaande uit zeven getalenteerde voetballers, speelde drie wedstrijden.

Tijdens de eerste wedstrijd, tegen de latere winnaar Mariagaard, waren onze spelers niet direct bij de les en keken ze snel aan tegen een achterstand. De combinaties kwamen er niet uit en Mariagaard kon naar hartenlust counteren, met een 6-0 eindresultaat tot gevolg.
De tweede wedstrijd tegen het Sint-Paulusinstituut uit Herzele ging goed van start met enkele prachtige goals en uitstekende combinaties. Het niveau van onze ploeg steeg zienderogen. De wedstrijd werd gewonnen met het doelpuntenrecord van het tornooi, 11-3.
Ondertussen waren onze scholieren goed op elkaar ingespeeld en waren ze geen partij voor het Sint-Augustinusinstituut uit Aalst. In deze laatste wedstrijd gaven ze amper kansen weg en speelden ze de tegenstanders op een hoopje, 9-0 na het laatste fluitsignaal.
Door het spijtige verlies van de eerste wedstrijd eindigde onze ploeg met zes punten op de tweede plaats. Deze plaats geeft spijtig genoeg geen ticket voor de halve finale.
Proficiat aan Jonas 6CB, Remko 6TB, Bram, 6BB, Quinten 7CV, Jovanny 7CV, Baris 7CV en Nathan 7CV
Mr. Sabbe en Mr. Vermassen