Scheppersinstituut Wetteren

boomkwekerij1 Large Het Scheppersinstituut Wetteren heeft met de Wetterse Boomkwekers en hun tuinarchitect Vincent Braeckman twee hoofdprijzen gewonnen op de Gentse Floraliën.

Het Scheppersinstituut Wetteren heeft met de Wetterse Boomkwekers en hun tuinarchitect Vincent Braeckman twee hoofdprijzen gewonnen op de Gentse Floraliën.

De internationale jury van de Floraliën kende verschillende prijzen toe aan de telers en standhouders op de bloemen- en plantententoonstelling. Twee hoofdprijzen gingen naar Boomkwekerijcentrum regio Wetteren. De prijs voor 'de mooiste grote stand' en voor 'stand van de toekomst'. De stand speelde volgens de jury perfect in op het thema van de Floraliën: de privétuin als paradijs, 'mijn paradijs, een wereldse tuin'.

Onze school heeft als lid van Boomkwekerijcentrum regio Wetteren volop met de leerlingen meegewerkt aan de opbouw. Leerlingen van de afdeling bouw metselden onder andere de opvallende hekstijl en het bijhorende muurtje met mos, samen met de grote spiegel vormt dit een schitterende optische illusie. Tuinbouwleerlingen hielpen mee met de aanplanting van de stand.

bouw3 Large