STEM-Academie

Schrijf je in voor onze STEM-academie!

Heb jij ooit willen weten hoe je de nieuwste technologieën kunt gebruiken om je eigen 3D-creaties te printen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de onbegrensde mogelijkheden van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde? Dan is onze STEM-academie de perfecte kans voor jou!

Wanneer? We starten om 14u en eindigen om 17u, hoewel we je moeten waarschuwen dat de 3D-printing sessies soms kunnen uitlopen vanwege de opwinding en creativiteit die deze technologie met zich meebrengt!

We sturen alle benodigde details een week voor elke STEM-academie naar jouw opgegeven e-mailadres. Zo ben je altijd goed voorbereid en klaar om je STEM-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Maak je geen zorgen als je werkstukje niet helemaal af is aan het einde van de STEM-academie. We zorgen ervoor dat het bij jou thuis wordt bezorgd, op voorwaarde dat je het juiste adres hebt ingevuld. Zo kun je trots jouw STEM-creatie aan vrienden en familie laten zien!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een inspirerende gemeenschap van jonge denkers, makers en ontdekkers. Schrijf je in voor één of meerdere zaterdagen en laat jouw STEM-reis beginnen!