Hydrocar

Donderdag 21 maart was een stressvolle dag voor het Hydroscheppersteam. Wat een leuke testdag moest zijn, werd een race tegen de tijd. Levertijden van onderdelen werden niet altijd gerespecteerd waardoor het een hobbelig parcours werd. Met bloed, zweet en tranen werd de auto klaargestoomd en zo had het team welgeteld 1 uur kunnen testrijden, zelfs tot na schooltijd.

Op vrijdag 22 maart, nog voor de vogeltjes begonnen te fluiten, was er al beweging aan het Scheppersinstituut want het Hydroscheppersteam stond helemaal klaar voor vertrek naar Venlo. Bij aankomst werden we meteen beloond voor een opdracht die de leerlingen vooraf hadden gemaakt.  We behaalden namelijk de 3de plaats  voor het maken van onze promofilm.Prachtig, toch? Hierdoor zaten we op een goede positie in de pit en waren we klaar voor een race van 4 uur.

Hydroscheppers startte zeer sterk en na 2 uur rijden stonden onze jongens op een 2de plaats. Het werd een echte thriller, zo erg zelfs dat we de race uitreden met een gebroken controller, loshangend koetswerk, nog 30 procent van het vermogen en een energievoorraad onder nul. Maar opgeven, neen dat deden deze jongens niet! Een verdienstelijke 4de plaatsin de standaardklasse voor een eerste race is op zijn minst een staande ovatie waard! We mogen door naar het NK en dromen al van het EK en WK. Trots zijn wij. Trots mogen jullie zijn. Wat een team!